Hoe is het toch met de Tafel voor Welgelegen?

Afbeelding

Hoe is het toch met de Tafel voor Welgelegen?

4 december 2019
Het kan jullie deze zomer niet ontgaan zijn: Amerentske is begonnen met het maken van de Tafel voor Welgelegen. Ze is samen met Rob van Dam de wijk afgestruind en heeft bij jullie aangebeld om te vragen naar een ding voor de tafel.

In totaal zijn er 251 (!!) spulletjes door jullie gedoneerd. Geweldig! Nu is het grote sorteren en rangschikken begonnen, en ze zijn druk met het maken van proefjes met verschillende materialen.

 

In het najaar is er een boom uitgekozen en gezaagd die gebruikt gaat worden voor de tafel. De boom ligt nu bij de droger in plakken van 80 mm. En onze boom had nog een spannende verrassing in petto. Hij bleek namelijk hol te zijn vanbinnen! In eerste instantie schrokken de ontwerpers maar gelukkig zijn ze creatief genoeg om hier een gave oplossing voor te vinden. Zo is een van de ideeën om de fragmenten te gaan schakelen.

 

Ook is er overleg met de gemeente Utrecht om te kijken naar de beste plaats voor de tafel. We hopen op een plek in Welgelegen die centraal is, in de buurt van groen en ook een beetje zon; een fijne plek om elkaar te ontmoeten!

 Meer nieuws