Ook schitteren met je ondernemersverhaal?

Ondernemer
20 februari 2023

Wil je ook schitteren met je persoonlijke ondernemersverhaal op onze website en sociale media? Word nu lid voor maar €10,- per jaar van ons betrokken ondernemerscollectief.

 

Ben je ondernemer of zzp'er uit de wijk Welgelegen/ Den Hommel? Sluit je dan aan bij Ondernemerscollectief Welgelegen. We zijn een kleurrijk collectief met een mix van allerlei soorten ondernemers en zzp'ers uit de wijk, van IT-professionals, tot grafisch designers, fotografen, horeca-ondernemers en coaches (van verandermanagement tot bezinning). We bestaan dit jaar alweer ruim 5 jaar.

 

De voordelen als lid

Het bestuur van Ondernemerscollectief Welgelegen is betrokken en we organiseren jaarlijks een ALV met gastspreker, diverse events (van nieuwjaarsborrels tot feestelijke onthullingen van gerealiseerde lokale projecten) en brainstormsessies. Je bent van harte welkom mee te doen; niets is verplicht! Een aantal keer per jaar vragen we jou (via mail of Whatsapp), om mee te stemmen over de doorgang van nieuwe project-aanvragen of de winnaar te selecteren van Het Beste Idee Van Welgelegen. Verder wordt je bedrijf, wanneer je dit wenst, op onze website gepromoot met een mooi persoonlijk maatwerk-verhaal. Tot slot hebben we een goed netwerk in de wijk en fijn contact met lokale bewonersorganisaties, de gemeente Utrecht en andere stakeholders.

 

Ja, ik word graag lid!

Wens je graag lid te worden? Vul hier je gegevens in en we nemen gauw contact met je op!

 

Met dank aan Ondernemersfonds Utrecht.

oproep ondernemersverhaal breed 080 x 500 px 111852704216