Maak kennis met het bestuur

Benieuwd naar de gezichten achter van bestuur van Ondernemerscollectief Welgelegen? Maak hier even kort kennis met het OCW-bestuur. Als bestuur zetten we ons in voor een nog mooiere, betere, veiliger werk- en leefomgeving in Welgelegen en Den Hommel.

 

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid. Lijkt het je leuk en waardevol om het ondernemersklimaat in Welgelegen verder te verbeteren?, meld je dan aan als nieuw bestuurslid. Wil je hier eerst eens even over sparren, vraag dan één van de bestuursleden om eens een kop koffie te drinken over wat het betekent om bestuurslid te zijn. 

 • Remko Sietsma
  Bestuurslid en Voorzitter
  Lees meer ...

  Remko zet mensen graag beweging


  Fietsen op zijn racefiets, spinnen, zeilen, rijden in een klassieke Volvo, snowboarden… Ook met zijn bedrijven Outing Holland, en Holland INcompany zet Remko met zijn team, organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging! Hij verzorgt sinds 1991 trainingsprogramma’s voor professionals waarbij ervaringsleren en professioneel plezier centraal staat. Als mede-initiatiefnemer van het ondernemerscollectief heeft hij al best een flink deel van de lokale ondernemers gemobiliseerd. Zijn wens voor Welgelegen is om nog meer collega-ondernemers warm te maken, om mee te helpen Welgelegen een nóg mooiere plek midden in Utrecht te maken!

   

  Heb je een vraag aan Remko? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl


  Word je ook lid van OCW?
 • Bert ter Wal
  Bestuurslid en Penningmeester
  Lees meer ...

  Ondernemers en wijkbewoners positief stimuleren én motiveren


  Ook Bert is een actieve én sportieve collega! Hij doet aan badminton, racefietsen en gaat graag op vakantie naar Griekenland met zijn geliefde vrouw. Met zijn positieve instelling stimuleert en motiveert hij graag de ander. Bert is werkzaam bij de Nederlandse Bridgebond in Den Hommel, in de functie van hoofd bedrijfsbureau. Zo is hij verantwoordelijk voor de financiële- en ledenadministratie van de Bridgebond en het Nationaal Denksportcentrum Den Hommel. Daarnaast verzorgt hij de financiële administratie van de Bridge- en Boekenshop en Topbridge BV, waarbinnen de topsport georganiseerd wordt. Met zijn scherp oog bewaakt Bert ook de geldstromen van OCW; het budget dat vanuit Ondernemersfonds Utrecht beschikbaar wordt gesteld vanuit OZB-niet wonen. Zijn droom voor Welgelegen is om samen met ondernemers en bewoners, zich in te zetten voor de prachtige wijk, waar het fijn wonen én werken is!

   

  Heb je een vraag aan Bert? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl.


  Word je ook lid van OCW?
 • Arjen Ros
  Bestuurslid
  Lees meer ...

  Een nóg mooiere groene wijk, als asset van alle wijkbewoners!


  Arjen trekt er graag op uit. Op de fiets, met de camper en lopend. Niet alleen in zijn vrije tijd verkent hij nieuwe paden, ook in zijn werk! Met zijn adviesbureau Copernicos Groep, gespecialiseerd in asset management, helpt hij opdrachtgevers bij het vinden van optimale routes om hun assets - complexe systemen - zo goed mogelijk in conditie te houden vanuit een samenhangende visie. Hij werkt graag vanuit het mooie Welgelegen. Ook voor corona werkte hij met zijn kantoor aan huis samen met collega’s door het hele land. Welgelegen is een uitstekende uitvalsbasis, centraal gelegen én goed bereikbaar. Arjen zet zich graag in om de naam van de wijk eer aan te doen: ‘Ik wil de wijk nóg groener en mooier maken, als een waardevolle ‘asset’ van alle wijkbewoners’.

   

  Heb je een vraag aan Arjen? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl.

   


  Word je ook lid van OCW?
 • Ben jij ons nieuw bestuurslid?
  Staat jouw naam binnenkort hier?
  Lees meer ...

  Word jij ons nieuw bestuurslid?


  We zouden ons betrokken bestuursteam graag willen uitbreiden met één of twee nieuwe bestuursleden. Lijkt je dat waardevol en leuk om te doen, neem dan even contact op met één van de bestuursleden!