Maak kennis met het bestuur

Benieuwd naar de gezichten achter van het bestuur van Ondernemerscollectief Welgelegen? Zij die zich inzetten voor een nog mooiere én groene werk- en leefomgeving binnen Welgelegen en Den Hommel? Maak hier kennis met het betrokken OCW-team!

 

 • Remko Sietsma
  Bestuurslid en Voorzitter
  Lees meer ...

  Remko zet mensen letterlijk en figuurlijk beweging


  Fietsen op de racefiets in het groene hart, zeilen op het IJsselmeer, rijden in klassieke Volvo’s, snowboarden in de Franse Alpen… Ook met zijn bedrijf Outing Holland, zet Remko met zijn team, organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging! Zijn trainingsbureau Outing Holland verzorgt sinds 1991 trainingsprogramma’s voor professionals waarbij ervaringsleren als methode centraal staat. Remko is van nature iemand die graag leiding geeft: ''Let op, dat zijn twee woorden (zegt hij altijd). Ik hou er namelijk van om mensen eigenaar én verantwoordelijk te maken voor hetgeen er moet gebeuren’’. Als mede-initiatiefnemer van het ondernemerscollectief heeft hij al best een mooi deel van de lokale ondernemers gemobiliseerd. Zijn wens voor Welgelgelen is om collega-ondernemers warm te maken, mee te helpen Welgelegen een nóg mooiere plek midden in Utrecht te maken!

   

  Heb je een vraag aan Remko? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl


  Word je ook lid van OCW?
 • Bert ter Wal
  Bestuurslid en Penningmeester
  Lees meer ...

  Ondernemers en wijkbewoners positief stimuleren én motiveren


  Ook Bert is een actieve én sportieve collega! Hij doet aan badminton, racefietsen en gaat graag op vakantie naar Griekenland met zijn geliefde vrouw. Met zijn positieve instelling stimuleert en motiveert hij graag de ander. Bert is werkzaam bij de Nederlandse Bridgebond in Den Hommel, in de functie van hoofd bedrijfsbureau. Zo is hij verantwoordelijk voor de financiële- en ledenadministratie van de Bridgebond en het Nationaal Denksportcentrum Den Hommel. Daarnaast verzorgt hij de financiële administratie van de Bridge- en Boekenshop en Topbridge BV, waarbinnen de topsport georganiseerd wordt. Met zijn scherp oog bewaakt Bert ook de geldstromen van OCW; het budget dat vanuit Ondernemersfonds Utrecht beschikbaar wordt gesteld vanuit OZB-niet wonen. Zijn droom voor Welgelegen is om samen met ondernemers en bewoners, zich in te zetten voor de prachtige wijk, waar het fijn wonen én werken is!

   

  Heb je een vraag aan Bert? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl.


  Word je ook lid van OCW?
 • Hans Eckhardt
  Bestuurslid en Secretaris
  Lees meer ...

  Samen een fijne werkomgeving creëren, met alle ondernemers van Welgelegen en Den Hommel


  Zwemmen, wielrennen, hardlopen en triatlons doen. Ook Hans was continu in beweging! Momenteel door omstandigheden staat het sporten op een lager pitje, maar zodra het kan pakt Hans het weer op. Sinds 2016 adviseert hij vanuit zijn consultancybedrijf ondernemers in alle fases van hun onderneming. En vanaf 2018 beheert en exploiteert hij, samen met twee partners, het prachtige Landhuis in de Stad: een vergadercentrum met te huren bedrijfsruimtes en horecagelegenheid, in het mooie Park Oog in Al. Verder is Hans actief bestuurslid bij de Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al en zit hij in het College van Toezicht bij afstudeerzittingen bij de Hogeschool van Utrecht. Zijn gedrevenheid en betrokkenheid laten zich ook bij OCW zien: ‘’Mijn droom voor OCW is dat elke ondernemer c.q. onderneming uit Welgelegen en Den Hommel onderdeel uitmaakt van ons collectief. En dat we samen een fijne werkomgeving creëren!’’

   

  Heb je een vraag aan Hans? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl.


  Word je ook lid van OCW?
 • Marina van Huissteden
  Bestuurslid
  Lees meer ...

  Maatschappelijke betrokkenheid, sport en een duurzame leefomgeving komen samen


  Ontmoet Marina, ons enthousiaste kleurrijke bestuurslid! De zomers brengt ze graag in Italië door met haar familie. Haar passies tennis en maatschappelijke betrokkenheid komen tot bloei in haar werk. Sinds 2007 is ze namelijk verenigningmanager en actief bestuurslid bij T.C. Domstad in Den Hommel. Deze levendige tennisvereniging is een van de grootste in de provincie en telt wel 1600 leden. ‘’Tennis komt bij ons natuurlijk op de eerste plaats maar we zijn ons ervan bewust dat we niet ''op een eiland'' sporten’. We willen samen met de andere stakeholders in de wijk zorgen voor een veilige en prettige woon- en werkomgeving waar het goed toeven is’’. Haar maatschappelijke betrokkenheid, neemt ze ook mee naar OCW. Naast het vergroten van veiligheid, werkgelegenheid en een duurzame leefomgeving, maakt ze graag de wijk mooier én leefbaarder voor iedereen!

   

  Heb je een vraag aan Marina? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl.


  Word je ook lid van OCW?
 • Arjen Ros
  Bestuurslid
  Lees meer ...

  Een nóg mooiere groene wijk, als asset van alle wijkbewoners!


  Arjen trekt er graag op uit. Op de fiets, met de camper en lopend. Niet alleen in zijn vrije tijd verkent hij nieuwe paden, ook in zijn werk! Met zijn adviesbureau Copernicos Groep, gespecialiseerd in asset management, helpt hij opdrachtgevers bij het vinden van optimale routes om hun assets - complexe systemen - zo goed mogelijk in conditie te houden vanuit een samenhangende visie. Hij werkt graag vanuit het mooie Welgelegen. Ook voor corona werkte hij met zijn kantoor aan huis samen met collega’s door het hele land. Welgelegen is een uitstekende uitvalsbasis, centraal gelegen én goed bereikbaar. Arjen zet zich graag in om de naam van de wijk eer aan te doen: ‘Ik wil de wijk nóg groener en mooier maken, als een waardevolle ‘asset’ van alle wijkbewoners’.

   

  Heb je een vraag aan Arjen? Mail naar info@welgelegen-utrecht.nl.

   


  Word je ook lid van OCW?