Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Zomervakantie OCW

Algemeen
13 juli 2022
Zonnestralen, mountainbiken, bootje varen in eigen stad, terrasjes pakken genieten van de zomer met familie en vrienden... Ondernemerscollectief Welgelegen is met vakantie t/m 21 augustus.
Afbeelding

Utrecht bestaat 900 jaar en Ondernemersfonds Utrecht 10 jaar!

Event
27 juni 2022
Utrecht viert dit jaar haar 900e verjaardag! Speciaal de ondernemers hebben dit jaar nóg meer te vieren. Ondernemersfonds Utrecht (OfU), het fonds van en voor alle Utrechtse ondernemers, bestaat dit jaar namelijk 10 jaar.
Afbeelding

Oproep: We gaan een magazine maken! Ben of ken je een journalist en/of vormgever uit de wijk?

Ondernemer
14 juni 2022
Wij bestaan dit jaar vijf jaar! Graag willen wij dit lustrum vieren met een magazine over onze wijk. Een blad met mooie verhalen van ondernemers en bewoners uit de wijk. We willen dit blad samen met jou maken! Ben of ken je een journalist en vormgever uit de wijk, die hier ervaring mee heeft?
Afbeelding

Dynamisch Jaarverslag Ondernemersfonds Utrecht 2021

Ondernemer
1 juni 2022
Benieuwd naar de jaarcijfers en mooie projecten van het Ondernemersfonds Utrecht (OfU) 2021? OfU maakte er een dynamisch overzichtelijk én beeldend jaarverslag van! Zo was het beschikbare budget voor alle trekkingsgebieden tesamen wel € 7.800.000,- groot! Voor in totaal 519 aanvragen. Zo is Tafelen in Welgelegen een van onze toffe lokale projecten die in het jaarverslag is uitgelicht.
Afbeelding

Workshop: Laat je niet overvallen!

Ondernemer
20 mei 2022
Hoe kun je een overval, winkeldiefstal of winkelagressie voorkomen? Woensdag 15 juni vindt een gratis workshop plaats voor winkeliers en ondernemers, hoe met nare incidenten om te gaan.
Afbeelding

Nieuw bestuurslid gezocht!

Ondernemer
10 mei 2022
Wil je samenwerken met een betrokken team ondernemers in Welgelegen/Den Hommel? Heb je de ambitie om de wijk samen nóg mooier te maken? Kom dan ons bestuur versterken!
Afbeelding

Wat zijn jouw dromen en ideeën voor Welgelegen?

Over de wijk
22 april 2022
Op 12 april vond de geslaagde brainstormsessie plaats met diverse leden van ons ondernemerscollectief in het prachtige Landhuis in de Stad! Vele mooie ideeën zijn naar boven komen borrelen voor de wijk. En zo ook de belangrijke kernwaarden en thema’s. Dit jaar is toevallig ook het lustrumjaar van OCW; we bestaan vijf jaar! Het was dus hoog tijd om onze kernwaarden samen te herzien.
Afbeelding

Subsidies voor ondernemers en zzp'ers

Ondernemer
20 april 2022
Kun je wat hulp gebruiken als ondernemer of zzp'er? Vraag dan via gemeente Utrecht subsidie aan of krijg coaching en advies van ervaren ondernemers en specialisten van Ondernemer Centraal. Zij verwijzen je door voor meer hulp en specifieke ondersteuning. Daarvoor mogen zij kiezen uit een aantal organisaties.
< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10