Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Jaarverslag Ondernemersfonds 2022

Ondernemer
25 mei 2023
Met gepaste trots presenteert Ondernemersfonds Utrecht haar nieuwe jaarverslag. Net als afgelopen jaar is dit weer een volledig digitaal verslag waarmee we je niet alleen de cijfermatige kant van het jaar willen laten zien, maar ook willen meenemen langs de highlights van 2022. En highlights waren er genoeg, want dankzij 500 grote en kleine, maar stuk voor stuk mooie initiatieven, kleurden de Utrechtse ondernemers de stad.
Afbeelding

Inloopavond en planning werkzaamheden Westelijk Stadsboulevard

Over de wijk
9 mei 2023
De werkzaamheden aan de Westelijke Stadsboulevard zijn in volle gang. Eind mei begint de gemeente haar werkzaamheden in Oog in Al. Denk aan de Pijperlaan, de Joseph Haydnlaan en de Lessinglaan. Zie verder de uitnodiging voor de inloopbijeenkomst over deze werkzaamheden vanavond op 9 mei, en de planning.
Afbeelding

Op pad met Oud-Utrecht: Een wandeling langs de Leidse Rijn

Geschiedenis
28 april 2023
De historische vereniging Oud-Utrecht maakt voor DUIC wandelingen door de stad, op zoek naar bijzonder erfgoed. Deze keer is het startpunt van de wandeling de Rijksstraatweg richting De Meern. Bij de bouw van de nieuwe Utrechtse wijk Rijnvliet werden in 2018 opgravingen gedaan door de afdeling Erfgoed van de gemeente Utrecht. Bij de aanleg van de tunnelbak voor de A2 ontdekte men waar het tracé van de Romeinse Limesweg vanaf het Kanaleneiland ergens liep. Deze liep ook langs Welgelegen.
Afbeelding

Ontwerpwedstrijd: ansichtkaarten Welgelegen /Den Hommel

Over de wijk
13 april 2023
Wedstrijd: ontwerp je eigen mooie Welgelegen / Den Hommel ansichtkaart!
Gebruik je creativiteit. Teken een ansichtkaart of restyle oude en of nieuwe foto’s tot een mooie ansichtkaart! De 4 mooiste ontwerpen drukken we af! Mail je ontwerp naar . De deadline is 15 mei.
Afbeelding

Rechtstreeks contact met de wijkagenten

Algemeen
3 april 2023
Ervaar je (over)last van hangjeugd of is er sprake van vandalisme in de wijk? Dan kun je het algemene nummer van de politie bellen, voor niet-spoedgevallen: 0900-8844. Wil je graag direct een van de betrokken wijkagenten spreken? Dat zijn Dennis en Wendy. Lees hier dan verder.
Afbeelding

Gratis cyberscan voor ondernemers MKB

Ondernemer
3 april 2023
De kans op een cyberaanval op jouw bedrijf is 1 : 5. Gemeente Utrecht en de Hogeschool Utrecht bieden daarom een gratis cyberscan aan voor ondernemers MKB.
Afbeelding

Invoering betaald parkeren in Utrecht stapsgewijs

Algemeen
23 maart 2023
Gemeente Utrecht heeft de stad in drie blokken ingedeeld voor de invoer van betaald parkeren. De eerstvolgende wijken, waaronder Welgelegen en Den Hommel, zijn in 2024 of het jaar erop aan de beurt. Andere wijken volgen vanaf 2026. In 2034 is betaald parkeren in de hele gemeente ingevoerd.
Afbeelding

Jaarcijfers Ondernemersfonds Utrecht 2022

Ondernemer
27 februari 2023
Benieuwd naar de jaarcijfers van het Ondernemersfonds Utrecht van 2022? Zowel het in 2022 toegekende budget als het in totaal bestede budget is een fractie hoger uitgevallen dan in 2021, terwijl het aantal aanvragen en facturen is afgenomen. Dit betekent dus dat er gemiddeld genomen grotere aanvragen zijn gedaan.
< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13