Kerstborrel en Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023

Event
22 december 2023

We kijken terug op onze geslaagde Kerstborrel van 15 december in de sfeervolle De Bierkantine. 

Samen met onze voorzitter Remko Sietsma en bestuurslid/penningmeester Bert ter Wal, vele leden en relaties, blikten we terug op en keken we vooruit naar mooie projecten. Uiteraard vond ook de onthulling plaats van Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023. Lokale ondernemers Jelle en Joep wonnen met hun idee de ‘Verbindende Schaaktafels’ en namen de cheque in ontvangst. 

Vervolgens presenteerde Koos Marsman op humorvolle wijze De Groate Utreg Kwis. Deze quiz bestond uit uitdagende vragen over de geschiedenis van en actualiteiten over Utrecht, én speciaal voor ons, over die van Welgelegen. De lokale pers U in de Wijk was ook aawezig. Zo interviewde reporter Hans-Peter Lassche, onze voorzitter Remko over het voortbestaan van ons collectief én de prijswinnaars Joep en Jelle over hun winnend idee.

Ben je benieuwd naar onze ontwikkelingen in het nieuwe jaar? Houd onze socials in de gaten of word lid van ons collectief! To be continued… Fijne feestdagen!

#HBIVW2023 #mooiwonenenwerkenhier #verbindendeschaaktafels #Welgelegen #DenHommel Met dank aan het Ondernemersfonds Utrecht.

IMG  111826354985