Bestuurszaken

Welgelegen verder helpen, doe je mee?

 

Welgelegen, "the best kept secret" van Utrecht. Zo mooi gelegen tussen de A2 en het Centrum. In no time bij de trein en hupsakee de snelweg op. Parkeren geen probleem. Mooie en leuke kantoren, restaurants, groen en omringd door water.

 

Ondernemers of ZZP-ers in Welgelegen voel je uitgenodigd om mee te denken over wat we hier kunnen verbeteren. Er is een budget voor vanuit het Ondernemersfonds Utrecht (OFU). Gespaard door onze ondernemers uit de wijk zelf, dus ook te besteden door en voor ondernemers (en bewoners) uit de wijk. 

Het bestuur van het Ondernemerscollectief Welgelegen (OCW) handelt namens haar leden. Hoe dat werkt lees je onder andere in onze statuten en het Huishoudelijk regelement hieronder. Namens de leden van het OCW doet het bestuur alle aanvragen bij het OFU en legt deze steeds ter beoordeling voor aan de eigen achterban; de leden van het collectief.

 

We zouden het bestuur graag uitbreiden met één of twee nieuwe bestuursleden. Lijkt je dat waardevol en leuk om te doen, neem even contact op met één van de bestuursleden. Heb je vragen over ons collectief of wil je meebesturen?

 

Neem dan eerst even per mail contact op met Sita van het secretariaat of gebruik onderstaand contactformulierJa, neem contact met me op

Ik wil graag meepraten en meedenken over hoe Welgelegen nog mooier en leuker kunnen maken. 


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Bedankt voor je bericht.