Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Slim melden app gewijzigd

Algemeen
26 januari 2023
Sinds 1 november vorig jaar is het oorspronkelijke 'Slim Melden' van gemeente Utrecht gestopt. Het melden blijft mogelijk, maar de manier waarop is gewijzigd. Het is vanaf nu nóg makkelijker om meldingen te doen. Er hoeft geen categorie meer geselecteerd te worden.
Afbeelding

Zomervakantie OCW

Algemeen
13 juli 2022
Zonnestralen, mountainbiken, bootje varen in eigen stad, terrasjes pakken genieten van de zomer met familie en vrienden... Ondernemerscollectief Welgelegen is met vakantie t/m 21 augustus.
Afbeelding

Warm afscheid van kleurrijk bestuurslid

Algemeen
28 september 2021
Warm afscheid van ons kleurrijke bestuurslid Marina! 20 september namen we afscheid van onze geliefde collega bestuurslid Marina. Een rol die ze vanaf 2017, de start van OCW, met grote passie vervulde.
Afbeelding

Warm afscheid bestuurslid en secretaris Renske

Algemeen
7 april 2021
17 maart namen we op coronaproof wijze, afscheid van onze geliefde collega bestuurslid en secretaris Renske Uljee. Een rol die ze vanaf 2019 met grote betrokkenheid vervulde. Na afronding van het bestuursoverleg, overhandigde de voorzitter Remko Sietsma haar een gaaf kunstwerk van haar Bed & Breakfast het Voorhuis en een mooie bos bloemen.
Haar opvolger Hans Eckhardt neemt vanaf nu het stokje van haar over. Lees verder...
Afbeelding

Nieuwe ondersteuning OCW

Algemeen
12 juni 2020
Onze ondersteuner Nicole Coenen, zal zich vanaf juni 2020 geheel richten op haar creatieve carrière als rechtbank-tekenaar. Ze draagt graag haar stokje over aan Sita Sylvia. Wij bedanken Nicole voor haar inzet en betrokkenheid en wensen haar veel succes! En wij wensen Sita van harte welkom bij Ondernemerscollectief Welgelegen!Afbeelding

Bestuurslid gezocht!

Algemeen
23 april 2020
Ondernemerscollectief Welgelegen is actief sinds oktober 2017. Waarschijnlijk heb je al wat van onze projecten gezien, zoals de bloembakken die ieder jaar de straten opfleuren, of de feestverlichting die aan het einde van het jaar het wat gezelliger maken. Maar ook het kunstwerk bij de Bridgebond en de muurschildering op het Ibis hotel. Dit wil niet zeggen dat het hierbij hoeft te blijven, juist nieuwe ideeën en een frisse blik zijn welkom.
Afbeelding

Doorkijkje naar vroeger

Algemeen
17 september 2019
Een nieuwe muurschildering op het Ibis-hotel in de Utrechtse buurt Den Hommel geeft een doorkijkje naar de buurt in vroegere tijden. Schilders van De Strakke Hand zijn een week bezig geweest en op het kunstwerk is onder andere een deel van een oude herberg te zien. Dit mooie werk is tot stand gekomen dankzij de prijs die ze wonnen; het beste idee voor Welgelegen.
Afbeelding

Het ondernemersfonds blijft bestaan!

Algemeen
19 juli 2019
Ondernemersfonds Utrecht wordt ook na 2019 doorgezet. Dit heeft de Utrechtse gemeenteraad gisternacht besloten. De voortzetting van het Ondernemersfonds is voor onbepaalde tijd.
< vorige 1 2