Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Slagbomen bij het IBIS moet leefbaarheid verbeteren

Over de wijk
29 mei 2019
Het Ibis Hotel heeft slagbomen geplaatst. De versperringen moeten ongewenst parkeren, auto-inbraken en overlast tegengaan.

Meer info kan je vinden op de site van het Algemeen Dagblad. 

Afbeelding

Nieuwsbrief belangenoverleg Welgelegen juni 2018

Over de wijk
28 juni 2018
In de nieuwsbrief van juni een mooi stuk over Het beste idee van Welgelegen. En uiteraard ander nieuws uit de wijk.
Download PDF
Afbeelding

Nieuwsbrief Belangenoverleg Welgelegen

Over de wijk
20 december 2017
Ondernemerscollectief Welgelegen heeft een nauw contact met de bewoners van Welgelegen. Belangenoverleg Buurt Welgelegen geeft met regelmaat een Nieuwsbrief uit. Hierbij de laatste editie met het nieuws van december 2017.

Download PDF
Afbeelding

Contact met de bewoners van Welgelegen

Over de wijk
15 juli 2017
Een paar weken terug is er een eerste ontmoeting geweest met de bewonersvertegenwoordiging van Welgelegen (BWW). Een nuttig gesprek omdat ook de bewoners van Welgelegen zich bewust zijn van nut en noodzaak van (kleinschalige) ondernemerschap in onze wijk. In 2009 schreven de bewoners van onze wijk een heuse visie die we je niet willen onthouden. Klik hier voor een exemplaar. Periodiek brengen de bewoners een nieuwsbrief (offline) uit; De Uitkijk! Ook hebben de bewoners toegezegd dat we worden uitgenodigd bij relevante overleggen.
Afbeelding

Rob van Dam - zijn visie op de wijk

Over de wijk
8 maart 2017
Rob van Dam, Urban Designer, docent aan de HKU, was er op het eerste ondernemers event bij als gastspreker. Zijn verhaal stelt hij beschikbaar. Leuk om te lezen voor wie het gemist heeft!
Download PDF
Afbeelding

Kick off Ondernemersfonds Welgelegen vindt plaats op 26 januari 2017

Over de wijk
16 november 2016
Op 26 januari 2017 zijn alle ondernemers uit Welgelegen uitgenodigd voor Event Welgelegen. We beloven een mooi programma. Maar bovenal is het leuk om elkaar te ontmoeten en met elkaar te brainstormen over de inrichting van Welgelegen. Meer informatie volgt.
Afbeelding

Plattegrond Welgelegen

Over de wijk
27 september 2016
De wijk Welgelegen is het gebied tussen de Oudse Leidseweg, Leidseweg, Kanaalweg en de Weg der Verenigde Naties. Dit is 'gebied 4' volgens het Ondernemersfonds. Welgelegen is een wijk vol diversiteit aan - economische - bedrijvigheid.

Je vindt er grote bekende organisaties (Reclassering Nederland) en landelijke instellingen (Bridgebond), maar ook recreatieve organisaties (zwembad, tennispark Den Hommel), opleidings- en trainingsbureaus (SPGM & Outing Holland), verkooporganisaties en restaurants (Bouwcenter, Dacia & Kantien). Daarnaast zijn er ook tientallen kleinere creatieve bedrijven gevestigd en ZZP-ers, o.a. verzameld in HNK. Ook heeft de wijk een maatschappelijke functie gekregen met de komst van twee AZC’s waar vluchtelingen worden opgevangen.

 

Dit zijn de ondernemers in Welgelegen