Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Uitslag Enquête Wijkplatform West

Over de wijk
19 juni 2020
Wat vinden bewoners uit het gebied West belangrijk? De enquête die vanuit Wijkbureau West in februari dit jaar is verstuurd onder de bewoners heeft een zeer grote respons. Burgers zijn zeer betrokken en velen zijn geïnteresseerd hun steentje bij te dragen. ’Verkeer’ blijkt wijkbreed een belangrijk punt te zijn. Ook ‘Groen in de wijk’ en ‘Milieu en Duurzaamheid’ hebben hoge prioriteit in Welgelegen, Den Hommel en Oog In Al. Lees hier verder...
Afbeelding

Kleurrijk Welgelegen

Over de wijk
26 mei 2020
Vanaf de maand mei sieren de ‘hanging baskets’, met prachtige lila en witte Surfinia’s, de straten van Welgelegen. Heb je deze al gespot in de wijk? De mooie ‘hanging baskets’ zijn onder andere te bewonderen aan de Leidseweg en dit jaar ook aan de Schönberglaan en Gershwinlaan.
Afbeelding

Slagbomen bij het IBIS moet leefbaarheid verbeteren

Over de wijk
29 mei 2019
Het Ibis Hotel heeft slagbomen geplaatst. De versperringen moeten ongewenst parkeren, auto-inbraken en overlast tegengaan.
Afbeelding

Nieuwsbrief belangenoverleg Welgelegen juni 2018

Over de wijk
28 juni 2018
In de nieuwsbrief van juni een mooi stuk over Het beste idee van Welgelegen. En uiteraard ander nieuws uit de wijk.
Afbeelding

Nieuwsbrief Belangenoverleg Welgelegen

Over de wijk
20 december 2017
Ondernemerscollectief Welgelegen heeft een nauw contact met de bewoners van Welgelegen. Belangenoverleg Buurt Welgelegen geeft met regelmaat een Nieuwsbrief uit. Hierbij de laatste editie met het nieuws van december 2017.
Afbeelding

Contact met de bewoners van Welgelegen

Over de wijk
15 juli 2017
Een paar weken terug is er een eerste ontmoeting geweest met de bewonersvertegenwoordiging van Welgelegen (BWW). Een nuttig gesprek omdat ook de bewoners van Welgelegen zich bewust zijn van nut en noodzaak van (kleinschalige) ondernemerschap in onze wijk. In 2009 schreven de bewoners van onze wijk een heuse visie die we je niet willen onthouden. Klik hier voor een exemplaar. Periodiek brengen de bewoners een nieuwsbrief (offline) uit; De Uitkijk! Ook hebben de bewoners toegezegd dat we worden uitgenodigd bij relevante overleggen.
Afbeelding

Rob van Dam - zijn visie op de wijk

Over de wijk
8 maart 2017
Rob van Dam, Urban Designer, docent aan de HKU, was er op het eerste ondernemers event bij als gastspreker. Zijn verhaal stelt hij beschikbaar. Leuk om te lezen voor wie het gemist heeft!
Afbeelding

Kick off Ondernemersfonds Welgelegen vindt plaats op 26 januari 2017

Over de wijk
16 november 2016
Op 26 januari 2017 zijn alle ondernemers uit Welgelegen uitgenodigd voor Event Welgelegen. We beloven een mooi programma. Maar bovenal is het leuk om elkaar te ontmoeten en met elkaar te brainstormen over de inrichting van Welgelegen. Meer informatie volgt.
< vorige 1 2