Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Geslaagde Lente-Lawaai-Feest 21 maart

Event
25 maart 2024
We kijken terug op een zeer geslaagde Lente-Lawaai-Feest van 21 maart, waarbij Ondernemerscollectief Welgelegen en Belangenoverleg Buurt Welgelegen (BBW) op muzikale wijze aandacht vroegen voor de herinrichting van Ravellaan-Noord! Het verzamelpunt was bij de Tafels van Welgelegen, een kunstwerk door en voor lokale bewoners en ondernemers in de groenstrook van de Ravellaan.
Afbeelding

Lente-Lawaai-Feest op 21 maart voor Herinrichting Ravellaan-Noord

Event
22 februari 2024
Na zo’n 7 jaar van stilstand blijft de herontwikkeling van het Ravellaan-Noord terrein een punt van zorg en frustratie voor zowel bewoners als lokale ondernemers van de wijk Welgelegen. Ondanks de toenemende verloedering in en om het gebied én de groeiende woningnood, is er nog geen vooruitgang geboekt door de betrokken partijen. Het is tijd voor actie: Het Lente-Lawaai-Feest op donderdag 21 maart.
Afbeelding

Kerstborrel en Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023

Event
22 december 2023
We kijken terug op onze geslaagde Kerstborrel van 15 december in de sfeervolle De Bierkantine. Samen met onze voorzitter Remko Sietsma en bestuurslid/penningmeester Bert ter Wal, leden en relaties, blikten we terug op en keken we vooruit naar mooie projecten. Uiteraard vond ook de onthulling van Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023 plaats.
Afbeelding

Cyberevent Digitaal Veilig Ondernemen 28 maart

Event
2 februari 2023
Dinsdagavond 28 maart vindt het cyberevent Digitaal Veilig Ondernemen plaats in stadion Galgenwaard! Dit event is speciaal voor mkb'ers. Avondvoorzitter Kees van der Spek gaat in gesprek met diverse inspirerende sprekers op het gebied van digitale criminaliteit. Je leert in één avond van experts en slachtoffers hoe jij jouw onderneming kunt beschermen tegen cybercriminaliteit.
Afbeelding

Nieuwjaarsborrel en seminar OCW

Event
17 januari 2023
Onlangs vond een geslaagde nieuwjaarsborrel van ons collectief plaats in het Ibis-hotel. Historicus Hans-Peter Lassche vertelde over de rijke groene geschiedenis van Welgelegen en Den Hommel. Terwijl fondsmanager Kyra Kasel van Ondernemersfonds Utrecht over de pijlers van het fonds en lokale succesvolle projecten sprak.
Afbeelding

10 jaar Ondernemersfonds Utrecht

Event
5 december 2022
Dit jaar viert Ondernemersfonds Utrecht haar 10e verjaardag. In deze 10 jaar hebben Utrechtse ondernemers de stad steeds mooier ingekleurd. Samen met het bestuur en kartrekkers van de verschillende trekkingsgebieden werd dit gevierd in Tivoli-Vredenburg. Ondernemerscollectief Welgelegen was hier ook bij aanwezig.
Afbeelding

Gratis Cybercongres op 11 oktober

Event
28 september 2022
Wel 1 op de 5 ondernemers is slachtoffer van cybercime! Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseert in samenwerking met de Gemeente Utrecht, Politie Nederland, Rabobank en het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland, op 11 oktober het CyberCongres ‘Digitaal Veilig Ondernemen’. Speciaal voor mkb-bedrijven in de provincie Utrecht én deelname is gratis.
Afbeelding

Ervaar La Vuelta in Utrecht!

Event
19 augustus 2022
Ervaar vandaag en komend weekend La Vuelta in Utrecht! De eerste etappe maakt een mooie ronde door stad Utrecht en komt ook langs Welgelegen, bij de Sowetobrug en het 24 Oktoberplein. Op diverse plaatsen in de stad zijn hotspots en bijzondere evenementen. Kom je ook?
< vorige 1 2 3 4