Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Cyberevent Digitaal Veilig Ondernemen 28 maart

Event
2 februari 2023
Dinsdagavond 28 maart vindt het cyberevent Digitaal Veilig Ondernemen plaats in stadion Galgenwaard! Dit event is speciaal voor mkb'ers. Avondvoorzitter Kees van der Spek gaat in gesprek met diverse inspirerende sprekers op het gebied van digitale criminaliteit. Je leert in één avond van experts en slachtoffers hoe jij jouw onderneming kunt beschermen tegen cybercriminaliteit.
Afbeelding

Nieuwjaarsborrel en seminar OCW

Event
17 januari 2023
Onlangs vond een geslaagde nieuwjaarsborrel van ons collectief plaats in het Ibis-hotel. Historicus Hans-Peter Lassche vertelde over de rijke groene geschiedenis van Welgelegen en Den Hommel. Terwijl fondsmanager Kyra Kasel van Ondernemersfonds Utrecht over de pijlers van het fonds en lokale succesvolle projecten sprak.
Afbeelding

10 jaar Ondernemersfonds Utrecht

Event
5 december 2022
Dit jaar viert Ondernemersfonds Utrecht haar 10e verjaardag. In deze 10 jaar hebben Utrechtse ondernemers de stad steeds mooier ingekleurd. Samen met het bestuur en kartrekkers van de verschillende trekkingsgebieden werd dit gevierd in Tivoli-Vredenburg. Ondernemerscollectief Welgelegen was hier ook bij aanwezig.
Afbeelding

Gratis Cybercongres op 11 oktober

Event
28 september 2022
Wel 1 op de 5 ondernemers is slachtoffer van cybercime! Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseert in samenwerking met de Gemeente Utrecht, Politie Nederland, Rabobank en het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland, op 11 oktober het CyberCongres ‘Digitaal Veilig Ondernemen’. Speciaal voor mkb-bedrijven in de provincie Utrecht én deelname is gratis.
Afbeelding

Ervaar La Vuelta in Utrecht!

Event
19 augustus 2022
Ervaar vandaag en komend weekend La Vuelta in Utrecht! De eerste etappe maakt een mooie ronde door stad Utrecht en komt ook langs Welgelegen, bij de Sowetobrug en het 24 Oktoberplein. Op diverse plaatsen in de stad zijn hotspots en bijzondere evenementen. Kom je ook?
Afbeelding

Utrecht bestaat 900 jaar en Ondernemersfonds Utrecht 10 jaar!

Event
27 juni 2022
Utrecht viert dit jaar haar 900e verjaardag! Speciaal de ondernemers hebben dit jaar nóg meer te vieren. Ondernemersfonds Utrecht (OfU), het fonds van en voor alle Utrechtse ondernemers, bestaat dit jaar namelijk 10 jaar.
Afbeelding

Feestelijke opening Poort van Welgelegen 30 oktober

Event
18 oktober 2021
Op zaterdag 30 oktober van 11:00–13:00 uur vindt de feestelijke onthulling van tegelkunstwerk ‘Poort van Welgelegen’ plaats. Startlocatie van de muzikale optocht is bij hoek Park Welgelegen/ Peter Schathof. De locatie van de openingshandeling is onder de Sowetobrug, nabij Kanaalweg 80. Ben je er ook bij?
Afbeelding

Geslaagde onthulling Tafelen in Welgelegen en wijkevent Mooi & Groen

Event
17 oktober 2021
Zondag 12 september vond het geslaagde wijkevent ‘Mooi & Groen’ van Wijkplatform West plaats. Hier toonden diverse groene initiatieven uit Utrecht West hun bijzondere parels. Zo vond ook de geslaagde onthulling van Tafelen in Welgelegen met de bijzondere picknicktafels aan de groenstroken in de Ravellaan plaats.
< vorige 1 2 3