Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

subsidie voor verbeterde toegankelijkheid

Ondernemer
30 januari 2023
Sinds 1 januari 2020 kunnen Utrechtse bedrijven en organisaties subsidie aanvragen bij gemeente Utrecht voor een verbeterde toegankelijkheid. Het betreft specifiek de toegankelijkheid van inwoners met een beperking.
In 2023 is het maximale bedrag verhoogd tot € 40.000 (dit bedrag was voorheen € 20.000).
Afbeelding

Ondernemerscollectief Welgelegen uitgelicht bij OfU

Ondernemer
2 januari 2023
Wat doen de verschillende Utrechtse ondernemerscollectieven van de zogenoemde 'trekkingsgebieden' om ideeën te genereren? Ondernemerscollectief Welgelegen is goed bezig en wordt als voorbeeld uitgelicht bij het Ondernemersfonds Utrecht.
Afbeelding

Nóg mooier samenwerken in Welgelegen-Den Hommel? Doe ook mee en word lid!

Ondernemer
6 september 2022
De wijk Welgelegen wordt ook wel 'de poort van Utrecht' genoemd. Dit mooie stukje Utrecht heeft een bijzondere schoonheid die de laatste en komende jaren volop in ontwikkeling is. Samen met ondernemers en bewoners willen wij - als ondernemerscollectief - graag meedoen en -denken over het toekomstige woon-werk-klimaat van Welgelegen. Doe je ook mee?
Afbeelding

Oproep: We gaan een magazine maken! Ben of ken je een journalist en/of vormgever uit de wijk?

Ondernemer
14 juni 2022
Wij bestaan dit jaar vijf jaar! Graag willen wij dit lustrum vieren met een magazine over onze wijk. Een blad met mooie verhalen van ondernemers en bewoners uit de wijk. We willen dit blad samen met jou maken! Ben of ken je een journalist en vormgever uit de wijk, die hier ervaring mee heeft?
Afbeelding

Dynamisch Jaarverslag Ondernemersfonds Utrecht 2021

Ondernemer
1 juni 2022
Benieuwd naar de jaarcijfers en mooie projecten van het Ondernemersfonds Utrecht (OfU) 2021? OfU maakte er een dynamisch overzichtelijk én beeldend jaarverslag van! Zo was het beschikbare budget voor alle trekkingsgebieden tesamen wel € 7.800.000,- groot! Voor in totaal 519 aanvragen. Zo is Tafelen in Welgelegen een van onze toffe lokale projecten die in het jaarverslag is uitgelicht.
Afbeelding

Workshop: Laat je niet overvallen!

Ondernemer
20 mei 2022
Hoe kun je een overval, winkeldiefstal of winkelagressie voorkomen? Woensdag 15 juni vindt een gratis workshop plaats voor winkeliers en ondernemers, hoe met nare incidenten om te gaan.
Afbeelding

Nieuw bestuurslid gezocht!

Ondernemer
10 mei 2022
Wil je samenwerken met een betrokken team ondernemers in Welgelegen/Den Hommel? Heb je de ambitie om de wijk samen nóg mooier te maken? Kom dan ons bestuur versterken!
Afbeelding

Subsidies voor ondernemers en zzp'ers

Ondernemer
20 april 2022
Kun je wat hulp gebruiken als ondernemer of zzp'er? Vraag dan via gemeente Utrecht subsidie aan of krijg coaching en advies van ervaren ondernemers en specialisten van Ondernemer Centraal. Zij verwijzen je door voor meer hulp en specifieke ondersteuning. Daarvoor mogen zij kiezen uit een aantal organisaties.
< vorige 1 2