Volg het nieuws over de wijk Welgelegen

Afbeelding

Duurzaamheidsvergoeding ondernemers MKB

Ondernemer
21 augustus 2023
Kleine Utrechtse MKB-bedrijven krijgen nu tijdelijk een vergoeding voor energiebesparende maatregelen waarmee ook CO2 wordt bespaard. Deze vergoeding van €1.000 tot €1.500 per uitgevoerde maatregel is aan
te vragen op de website van de gemeente Utrecht. Doe je ook mee?
Afbeelding

Jaarverslag Ondernemersfonds 2022

Ondernemer
25 mei 2023
Met gepaste trots presenteert Ondernemersfonds Utrecht haar nieuwe jaarverslag. Net als afgelopen jaar is dit weer een volledig digitaal verslag waarmee we je niet alleen de cijfermatige kant van het jaar willen laten zien, maar ook willen meenemen langs de highlights van 2022. En highlights waren er genoeg, want dankzij 500 grote en kleine, maar stuk voor stuk mooie initiatieven, kleurden de Utrechtse ondernemers de stad.
Afbeelding

Gratis cyberscan voor ondernemers MKB

Ondernemer
3 april 2023
De kans op een cyberaanval op jouw bedrijf is 1 : 5. Gemeente Utrecht en de Hogeschool Utrecht bieden daarom een gratis cyberscan aan voor ondernemers MKB.
Afbeelding

Jaarcijfers Ondernemersfonds Utrecht 2022

Ondernemer
27 februari 2023
Benieuwd naar de jaarcijfers van het Ondernemersfonds Utrecht van 2022? Zowel het in 2022 toegekende budget als het in totaal bestede budget is een fractie hoger uitgevallen dan in 2021, terwijl het aantal aanvragen en facturen is afgenomen. Dit betekent dus dat er gemiddeld genomen grotere aanvragen zijn gedaan.
Afbeelding

Ook schitteren met je ondernemersverhaal?

Ondernemer
20 februari 2023
Wil je ook schitteren met je persoonlijke ondernemersverhaal op onze website en sociale media? Ben je ondernemer of zzp'er in Welgelegen/ Den Hommel? Word nu lid voor maar €10,- per jaar van ons betrokken ondernemerscollectief.
Afbeelding

subsidie voor verbeterde toegankelijkheid

Ondernemer
30 januari 2023
Sinds 1 januari 2020 kunnen Utrechtse bedrijven en organisaties subsidie aanvragen bij gemeente Utrecht voor een verbeterde toegankelijkheid. Het betreft specifiek de toegankelijkheid van inwoners met een beperking.
In 2023 is het maximale bedrag verhoogd tot € 40.000 (dit bedrag was voorheen € 20.000).
Afbeelding

Ondernemerscollectief Welgelegen uitgelicht bij OfU

Ondernemer
2 januari 2023
Wat doen de verschillende Utrechtse ondernemerscollectieven van de zogenoemde 'trekkingsgebieden' om ideeën te genereren? Ondernemerscollectief Welgelegen is goed bezig en wordt als voorbeeld uitgelicht bij het Ondernemersfonds Utrecht.
Afbeelding

Nóg mooier samenwerken in Welgelegen-Den Hommel? Doe ook mee en word lid!

Ondernemer
6 september 2022
De wijk Welgelegen wordt ook wel 'de poort van Utrecht' genoemd. Dit mooie stukje Utrecht heeft een bijzondere schoonheid die de laatste en komende jaren volop in ontwikkeling is. Samen met ondernemers en bewoners willen wij - als ondernemerscollectief - graag meedoen en -denken over het toekomstige woon-werk-klimaat van Welgelegen. Doe je ook mee?
< vorige 1 2 3