Jaarverslag Ondernemersfonds 2022

Ondernemer
25 mei 2023

Met gepaste trots presenteert Ondernemersfonds Utrecht haar nieuwe jaarverslag. Net als afgelopen jaar is dit weer een volledig digitaal verslag waarmee we je niet alleen de cijfermatige kant van het jaar willen laten zien, maar ook willen meenemen langs de highlights van 2022. En highlights waren er genoeg, want dankzij 500 grote en kleine, maar stuk voor stuk mooie initiatieven, kleurden de Utrechtse ondernemers de stad. 

 

Jaarcijfers Ondernemersfonds Utrecht 2022 

Zo zijn er in 2022, wel 498 aanvragen gedaan, voor een bedrag ad € 8.750.129,- varierend van aanvragen hanging baskets tot sfeerverlichting, netwerklunches, projectmanagement en camerabeveiliging. In totaal zijn 2085 facturen voldaan. 

 

Highlights projecten

Utrecht-brede highlights van jorig jaar zijn bijvoorbeeld Utrecht 900 en La Vuelta. Lees meer over het uitgebreide jaarverslag met details op de website van Ondernemersfonds Utrecht.  

 

Achtergrondinformatie van het Ondernemersfonds

Het Ondernemersfonds vormt een belangrijke schakel in de Utrechtse economie. Dankzij het fonds is er structureel geld voor collectieve ondernemersinitiatieven die bijdragen aan het lokale vestigingsklimaat. Zo is Welgelegen/ Den Hommel een van de vele trekkingsgebieden. Er worden jaarlijks honderden projecten gefinancierd: van feestverlichting in de binnenstad tot camerabeveiliging op de industrieterreinen, en ook steeds vaker projecten die inspelen op sociaal-maatschappelijke thema’s, duurzaamheid en gezond stedelijk leven. Bron: nieuwsbrief en website Ondernemersfonds Utrecht en https://ondernemersfondsutrecht.nl/jaarverslag-2022/. 

  

Idee voor een aanvraag voor Welgelegen/ Den Hommel?

Heb je een fantastisch idee voor Welgelegen/ Den Hommel? Een idee dat de lokale economie stimuleert? Of een idee dat ondernemers en of bewoners met elkaar verbindt? Stuur je idee met begroting en onderbouwing naar info@welgelegen-utrecht.nl. En wie weet zien we jouw idee dit jaar schitteren in de wijk!

Schermafbeelding 2023 05 25 om 16.07. 111844575580