Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023

Welgelegen, dat ben jij! Doe mee en win!

 

'Neem de toekomst van de wijk ter hand. Maak de wijk de mooiste van de stad.

Schrijf wijkgeschiedenis, alsof er geen morgen is.

Jij bent Welgelegen. Welgelegen dat ben jij'. Maak met je idee ook anderen blij.'

 

Jouw idee voor de wijk Welgelegen - Den Hommel verwezenlijken? Doe mee met de leukste wijkverbeteringsactie van Utrecht!'

 

In december 2020 vond alweer de derde prijsuitreiking van Het Beste Idee Voor Welgelegen 2020 plaats. Winnaar deze keer: ‘De kleurrijke garages Elgarlaan’. Het idee van Myra Manintveld zorgt voor toename van veiligheid in dat stukje Den Hommel en voor verfraaiing van de buurt. Uiteraard werd de uitvoer gedaan door lokale ondernemers: Joost Aarendonk van Joost Aarendonk Schilderwerk en Vastgoedondehoud en kunstenaar Jan is de Man. Andere winnende ideeën zijn de muurschildering op het Ibis-Hotel, uitgevoerd door schilderscollectief de Strakke Hand. En Tafelen In Welgelegen: beton gegoten tafels met persoonlijke voorwerpen van ondernemers en buurtbewoners, verzameld en vervaardigd door kunstenaar Amerentske Koopman en urban designer Rob van Dam.

 

En nu dus 2023. Heb je ook een fantastisch idee voor de wijk Welgelegen - Den Hommel waarmee je de wijk mooier, leuker, veiliger, et cetera maakt? Eventueel in samenwerking met andere lokale ondernemers? Doe dan mee met Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023!

 

Lees hieronder waar je rekening mee mag houden als je deelneemt!

Schermafbeelding 2023 06 05 om 16.26. 111843624765

Wetenswaardigheden voor Het Beste Idee Voor Welgelegen 

 

Heb je ook een fantastisch idee voor de wijk Welgelegen - Den Hommel? Doe mee met Het Beste Idee Voor Welgelegen 2023, in dit nieuwe jaar! We hebben een aantal punten waaraan je idee dient te voldoen. Houd rekening met het volgende:

 

  • Onderbouw je idee met een beknopt plan, eventueel beeldmateriaal en een begroting (1 A4-tje is voldoende);
  • Beschrijf vooral ook wat je idee bijdraagt aan een beter ondernemersklimaat, dus een mooiere, leukere, veiligere werkomgeving in (en om) Welgelegen;
  • Het maximaal te besteden bedrag is € 10.000,-. Ideeën met een lager bedrag zijn ook van harte welkom natuurlijk;
  • Dien je idee in vóór 1 november 2023 via info@welgelegen-utrecht.nl;
  • Het idee moet binnen 1 kalenderjaar na toekenning zijn uitgevoerd.

Wil je ook op de hoogte zijn van onze laatste nieuwtjes? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Mail ons op info@welgelegen-utrecht.nl met 'nieuwsbrief' als onderwerp!

Schermafbeelding 2022 09 06 om 12.35. 111844164581