Myra Manintveld

Made by Myra / I Draw Utrecht

Wellicht (her)ken je Myra als winnares van HBIVW2020, van de 'kleurrijke garages' aan de Elgarlaan! Sinds 2015 woont en werkt creatieve Myra er met veel plezier om de hoek aan de Brucknerlaan. Enerzijds is ze grafisch vormgever bij madebymyra.nl. En ontwerpt ze graag logo’s voor startende ondernemers. Voor folders, flyers, brochures, posters, advertenties, nieuwsbrieven en visitekaartjes kun je ook bij haar terecht. Daarnaast organiseert ze verrassende tekentours voor zowel volwassenen als kinderen via 'I draw' in Utrecht.


Sinds 2015 woont en werkt Myra met heel veel plezier in de Brucknerlaan. Ze is grafisch vormgever en haar werk kun je bekijken op madebymyra.nl. Logo’s ontwerpen voor startende ondernemers is haar favoriet. Betrokken zijn bij de start van een bedrijf en daarbij de onderneming, persoon, doelgroep en sfeer transformeren naar een passende stijl, kleur, lettertype en vorm doet ze heel graag. 
 
Ze woont samen met haar vriend en dochter in Welgelegen. Maar door het wonen en werken vanuit thuis verlangt ze er ook naar er op uit te gaan, nieuwe mensen ontmoeten, in beweging én buiten zijn. Daarom bedacht ze 'I draw Utrecht'. Met I draw gaat ze op pad door Utrecht met groepen mensen en laat ze zien hoe mooi Utrecht eigenlijk is, door het te tekenen! Deelnemers hoeven niet te kunnen tekenen om mee te doen; alle tekenniveaus zijn welkom! De tekentours zijn leuk als onderdeel van een feestje of uitje. Samen met collega's, familie, vrienden of vriendinnen wandelen én tekenen; het is een keertje wat anders. Ook voor kinderfeestjes organiseert ze tekentours! Wil je een keer mee? Op idraw.eu vind je alle informatie.
 
Door de tekentours ontdekte ze zelf hoe mooi de gotische vormen van de Domtoren eigenlijk zijn. Dat inspireerde haar een eigen gotische Domtoren te ontwerpen! Samen met andere Utrechtse bedrijven heeft ze daarmee een lokaal en duurzaam ontwikkeld; het 'fotoplankje'. Dit is te zien op madebymyra.nl/producten en is bij verschillende winkels in Utrecht te koop. Voor bedrijven is het fotoplankje een origineel en makkelijk te personaliseren (relatie)geschenk.
 
Ze hoopt nog lang in Welgelegen te blijven, want ze vindt het écht mooi wonen en werken hier!