Het Beste Idee Voor Welgelegen op tv!

Over de wijk
30 september 2020
Doe je ook mee met Het Beste Idee Voor Welgelegen 2020?

Onze betrokken collega en bestuurslid van OCW, Renske Uljee, legt uit waaraan Het Beste Idee Voor Welgelegen 2020 mag voldoen en geeft mooie voorbeelden van vorige winnaars. Idealiter voldoet het idee aan een of meerdere pijlers: werkgelegenheid, duurzaamheid, sport, identiteit en/of samenwerking.

 

Heb je ook een SUPER IDEE voor de wijk Welgelegen? Wij hebben al een aantal inzendingen binnen, maar nog niet genoeg! Gebruik je creativiteit en verras ons én de wijk en stuur een e-mail naar info@welgelegen-utrecht.nl! Graag uiterlijk 6 november.

Media
Tafelen in Welgelegen...winnaar van 2018!

Benieuwd naar het kunstwerk in wording van Tafelen in Welgelegen? Beeldend kunstenaar Amerentske Koopman en urban designer Rob van Dam zijn geïnterviewd over hun kunstproject, het winnend project van 2018! Ze zijn langs elke deur in de buurt geweest om persoonlijke objecten van bewoners te verzamelen. Deze zijn vervolgens in beton gegegoten en vormen tezamen tafels. Deze tafels worden uiteindelijk in de groenstroken van de Ravellaan geplaatst, met als doel het buurtgevoel in de wijk te vergroten. Ben je geïnspireerd? Doe mee en stuur een e-mail naar info@welgelegen-utrecht.nl!

IMG  111928130476