Nóg mooier samenwerken in Welgelegen-Den Hommel? Doe ook mee en word lid!

Ondernemer
6 september 2022

Ben je ondernemer of zzp’er in de wijk Welgelegen-Den Hommel en denk je graag mee over het lokale werk- en woonklimaat? Wil je ook je netwerk uitbreiden en online gepromoot worden? Word nu lid voor maar 10 euro per jaar! Meld je hier aan.

 

De wijk Welgelegen wordt ook wel 'de poort van Utrecht' genoemd. Dit mooie stukje Utrecht heeft een bijzondere schoonheid die de laatste en komende jaren volop in ontwikkeling is. Samen met ondernemers en bewoners willen wij - als ondernemerscollectief - graag meedoen en -denken over het toekomstige woon-werk-klimaat van Welgelegen.


Daar zijn financiële middelen voor beschikbaar vanuit het Ondernemersfonds Utrecht. Elke ondernemer in Welgelegen draagt namelijk jaarlijks financieel bij aan het Ondernemersfonds via OZB-niet wonen. Wat wil jij dat er met dit geld gebeurt om onze wijk mooier, leuker en veiliger te maken? Waar hebben ondernemers behoefte aan? Wat ontbreekt er? Hoe staat het met de veiligheid? Hoe duurzaam zijn we eigenlijk? Of...? Meld je aan als lid van ons collectief en praat en beslis mee! Voor maar 10 Euro per jaar doe je al mee!

 

What’s in it for me?:

 

-       Je breidt je netwerk uit met toffe ondernemers en freelancers van allerlei branches;

-       We komen een paar keer per jaar samen, voor een brainstormsessie of borrel. Niets hoeft, alles mag ;)

-       We organiseren regelmatig leuke events als er een project wordt onthuld;

-       We promoten je bedrijf met een persoonlijk zakelijk verhaal op onze website én op diverse social media!

 

Lid worden? Mail ons hier.

 

Uiteraard houden we je als lid op de hoogte via nieuwsbrieven, bijeenkomsten, social media en onze website.