Uitslag EnquĂȘte Wijkplatform West

Over de wijk
19 juni 2020

Wat vinden bewoners uit het gebied West belangrijk? De enquête die vanuit Wijkbureau West in februari dit jaar is verstuurd onder de bewoners heeft een zeer grote respons. Bewoners blijken zeer betrokken en velen zijn geïnteresseerd hun steentje bij te dragen aan het verbeteren van het leefklimaat in de wijk. Zo blijkt ’Verkeer’ een wijkbreed een belangrijk punt te zijn. Ook ‘Groen in de wijk’ en ‘Milieu en Duurzaamheid’ hebben hoge prioriteit in Welgelegen, Den Hommel en Oog In Al. 

''Betrokken bewoners uit Welgelegen wensen meer groen, duurzaamheid en sociale cohesie binnen de wijk''
west wijkbureau 111937028881

Het Wijkplatform stelt voor huidige werkgroepen voort te zetten en nieuwe werkgroepen op te zetten, onder andere op het gebied van ‘groen’, ‘duurzaamheid’ en ‘sociale cohesie’. Wil je mee doen? Of wil je actief van gedachten wisselen met de wijkwethouder over actuele dingen die spelen in de wijk? Meld je aan via secretariaat@wijkplatformwest.nl. Wil je meer info? Zie www.wijkplatformwest.nl.

 

#mooiwerkenhier #mooiwonenhier #verkeer #veiligheid #duurzaamheid #groen #groenewijk #socialecohesie #uitslagenquete #burgerparticipatie #welgelegen #wijkbureauwest #gemeenteutrecht #denhommel #utrecht

2D763426 8F74 43D0 8C55 C593692A6A 111937028649