Edwin van Walsem

NDC Den Hommel

Aan het einde van de Kennedylaan is een mooi zalencentrum gevestigd, waaruit je prachtig uitzicht hebt over het Amsterdam-Rijnkanaal. Sinds 2019 mag Edwin van Walsem zich trotse eigenaar van dit zalencentrum, NDC Den Hommel, noemen. Hospitality, het organiseren, het verzorgen en het anderen naar de zin maken, is zijn grote passie.


Edwins pad van ondernemerschap

Het ondernemerschap is eigenlijk per toeval op Edwins pad gekomen. Hij was hiervoor al jaren aan de slag als trouwe floormanager bij de toko en kende daardoor het gehele bedrijf van binnen en buiten en zo ook de mensen zeer goed. Daarnaast werkte hij destijds als freelancer cameraman en video editor. De vorige eigenaar gaf aan te willen stoppen en Edwin pakte deze kans met beide handen aan. Na vele gesprekken met de oud-eigenaar, de bank en accountant, over een periode van twee jaar, werd hij eigenaar van NDC. Edwin: ‘Nu werk ik nog steeds samen met een fantastisch team. Ik houd van hard werken en ik kan mijn creativiteit goed kwijt in mijn job’. Ook denkt hij graag mee met de klant en kijkt hij naar mogelijkheden. Zijn klanten zijn allemaal non-profit, zoals overheden en maatschappelijk belanghebbenden. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Gemeente Utrecht, UWV en FNV.

 

Passie voor ontzorging 

Ook in Edwins vrije tijd vermaakt en verzorgt hij zijn vrienden en familie graag: 'Ik vind het heel leuk om feestjes en partijen, weekendjes weg en dinnerparty’s te organiseren. Én het vermaken van mensen, net zoals in mijn werk‘. Nog een grote passie van hem is muziek maken, waarmee hij hele avonden kan vullen. Daarnaast is hij vaak in de sportschool te vinden en speelt hij graag een potje squash.

 

Wens voor Welgelegen / Den Hommel 

Voor de wijk Welgelegen-Den Hommel wenst Edwin een veilige omgeving, zonder overlast van hangjongeren en een mooi straatbeeld zonder rommel.

 

All-in-concept 

Wil je binnenkort een training, vergadering of congres organiseren? Eventueel in combinatie met een uitgebreid all-you-can-eat-lunchbuffet? NDC heeft ook allerlei technische faciliteiten en ondersteuning in huis. Neem hier contact op. Edwin en zijn team staan voor je klaar om je te ontzorgen!