Doe een aanvraag bij het ondernemersfonds!

Heb je een goed plan of een idee voor Welgelegen?

Wil je eerst weten hoe het OfU werkt voor je een aanvraag doet? Deze animatie legt dit goed uit.Of wil je weten welke projecten er in behandeling zijn genomen? Deze kan je hier vinden.

 

Om een plan of idee in te dienen bij het Ondernemersfonds Utrecht (OFU) verzoeken we je het aanvraagformulier hieronder te downloaden en zo volledig mogelijk in te vullen en retour te mailen aan het Ondernemers Collectief Welgelegen (OCW) info@welgelegen-utrecht.nl 

(LET OP!! Het formulier moet 'lokaal ingevuld worden': eerst downloaden op je computer en in Acrobat invullen. Als je direct invult in de browser worden de gegevens niet opgeslagen. Printen en handmatig invullen mag natuurlijk ook)

 

Het bestuur zal op basis van het ingevulde formulier bepalen of je aanvraag ‘ter stemming’ wordt uitgezet onder de leden van het collectief. Het bestuur kijkt bij elke aanvraag of deze aansluit op de collectieve doelen van het OCW;

 

- het optimaliseren van de werk- én leefbaarheid in Welgelegen

- het handhaven en vergroten van de economische vitaliteit in Welgelegen

 

Anders gezegd, aanvragen die bovenstaande doelen niet dienen of slechts een individueel of eigen belang verzorgen maken weinig kans van slagen. Bij elke aanvraag zoekt het bestuur naar een kloppend antwoord op de vraag; "What's in it for WE(lgelegen)?" Mocht het bestuur aanvullende info nodig hebben dan neemt ze natuurlijk contact met je op.

 

Wanneer het bestuur van OCW besluit dat de aanvraag aansluit op de doelen dan wordt deze ter stemming aangeboden aan alle leden van het OCW. Bij een meerderheid van 'voor-stemmen' wordt je aanvraag voor financiering ingediend bij het OFU.

 

Als je een aanvraag indient, hou dan rekening met - gemiddeld - twee weken beoordelingstijd door het bestuur. Sneller kan eventueel in overleg. De stemmingsperiode onder de leden bedraagt twee weken.

 

Heb je vragen neem gerust contact met ons op via email


Download formulier

Ja heb een goed plan!

Ik ben ondernemer in Welgelegen en wil graag een plan in dienen voor onze wijk. 


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Bedankt voor je bericht.