Roel Cassee

Automobielbedrijf van Londen

Op de hoek van de Bartoklaan, tegenover het oude gemeentekantoor aan de Ravellaan, is een autogarage gevestigd: Automobielbedrijf van Londen. Ruim 30 jaar een begrip in Welgelegen! Roel Cassee is de trotse eigenaar van deze garage.


Roel begon op zijn 16e, op dezelfde locatie als zijn garage, al te sleutelen bij de Algemene Dienstverlening Utrecht (ADU). Met twee onderhouds-autotootjes met daarin een klein gereedschapskistje, reed hij samen met zijn collega's af en aan naar Hooggelegen om de gestrande auto’s weer veilig en snel de weg op te krijgen: 'Wat een bijzondere tijd was dat. Genoten...veel gezien en geleerd!'. 

 

Op zijn 18e vertrok Roel om bij andere autobedrijven ervaring op te doen. In 1993 keerde hij weer terug naar  Automobielbedrijf van Londen, waar hij werkzaam was in de voormalige dependance aan de Croeselaan. Nu werkt hij met een fijn team van drie handige mannen aan de Bartoklaan. Hij is enorm blij met zijn team.

 

Uiteraard heeft Roel een voorliefde voor mooie auto’s, speciaal voor oldtimers. In het bijzonder van het merk 'Wiesmann': 'Het eraan sleutelen is voor mij de kers op de taart! Zo ook met oldtimers. Hier ben ik groot mee geworden!'

Roels wens voor de wijk is toevallig ook autogerelateerd: meer vrije parkeerruimte voor de deur voor zijn klanten.

 

Is jouw auto aan een keuring of een opknapbeurt toe? Of wellicht is er iets ad hocs aan de hand? Je kunt bij Roel je auto aanbieden voor een APK keuring, reparatie, onderhoud, bandenservice, schadeherstel en wat er komt kijken in de autobranche. Roel Cassee en zijn ervaren team staan voor je klaar met een bakje koffie in de garage!