Subsidies voor ondernemers en zzp'ers

Ondernemer
20 april 2022

Kun je wat hulp gebruiken als ondernemer of zzp'er? Vraag dan via gemeente Utrecht subsidie aan of krijg coaching en advies van ervaren ondernemers en specialisten van Ondernemer Centraal.  Zij verwijzen je door voor meer hulp en specifieke ondersteuning. Daarvoor mogen zij kiezen uit een aantal organisaties.

 

Twijfel je over de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf? Denk aan omzetverlies door corona, maar ook personeelstekort, veranderende businessmodellen of een onzekere toekomstverwachting. Meld je dan aan bij Ondernemer Centraal. Dit samenwerkingsverband van ondernemende partijen en de gemeente Utrecht ondersteunt en versterkt álle ondernemers in Utrecht. 

 

Ondernemer Centraal is er voor alle mkb’ers en zzp’ers die in de gemeente Utrecht wonen. Oók voor ondernemers die niet direct getroffen zijn door de coronacrisis. Het doel is om bedrijven in Utrecht te versterken voor de toekomst. Ondernemer Centraal biedt daarvoor een mix van coaching, advies en ondersteuning. Je kunt je als ondernemer aanmelden voor een toekomstgesprek. Daarin kijkt een adviseur samen met jou hoe Ondernemer Centraal kan helpen. Het kost je niets en kan je veel opleveren!

 

Uiteenlopende vragen

 

Je kunt met uiteenlopende ondernemersvragen terecht bij Ondernemer Centraal. Zoals vragen over het versterken van je onderneming, bijvoorbeeld om meer klanten te krijgen. Maar ook een check of je onderneming klaar is voor de toekomst. Misschien is jouw branche door corona wel veranderd en wil je advies hoe je daar het beste op kunt inspringen? Of zoek je hulp bij je administratie en boekhouding, heb je geldzorgen of schulden of vragen over personeel.

 

Hoe het werkt

 

Alle coaching en advies binnen Ondernemer Centraal worden aangeboden door ervaren ondernemers en specialisten op het gebied van ondernemen en werkgelegenheid. Zij begrijpen goed hoe het is om te ondernemen. En denken graag met je mee. Na het toekomstgesprek bepaal je zelf over de voortgang van het aanbod. Heb je na het gesprek verdere coaching of andere ondersteuning nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan meldt de adviseur je aan bij een of meer partnerorganisaties van Ondernemer Centraal. Past de verdere coaching of ondersteuning bij jouw situatie? Dan betaalt de gemeente dit met subsidie.

 

Meer informatie voor jou als ondernemer

Je kunt je voor het toekomstgesprek eenvoudig online aanmelden.

Schermafbeelding 2022 04 20 om 12.16. 111879149606