"And the winner is.... Outing Holland!"

Afbeelding

"And the winner is.... Outing Holland!"

7 februari 2018
Afgelopen vrijdag heeft Outing Holland de Gouden Giraffe 2017 in de categorie Interne Events gewonnen!

Gouden Giraffe? 


De Gouden Giraffe is 'De Oscar' in de wereld van events en live communication en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven/bureaus die vernieuwend zijn en  hun nek uit steken. Die door middel van ervaring en live-momenten hun boodschap durven te communiceren. In de categorie Interne Events draait het om programma's die bijdragen aan daadwerkelijke gedragsverandering bij medewerkers​.

Met welk event hebben ze gewonnen? 

In het voorjaar van 2017 ontwikkelden Outing Holland - in co-creatie met Marc van Laere producties - samen met C&A Nederland ‘The C&A Future Challenge’. Een programma van ruim 10 weken dat uitmondde in een grootschalig evenement waar alle filialen (en het hoofdkantoor) van C&A hun beste idee voor de toekomst van hun organisatie mochten presenteren op een heuse ideeënmarkt. Het gehele programma werd gekoppeld aan het leiderschap ontwikkelingsprogramma van C&A Nederland. 


Maar liefst 107(!) teams presenteerde hun ideeën aan de 2.500 aanwezige collega’s en een vakjury. Tijdens de award show na afloop werd door de jury in 5 categorieën een winnaar bekendgemaakt. Ook was er een publieksprijs, waarop door collega's - middels een app -tijdens de markt op was gestemd. 

De Giraffe Award uitreiking

Afgelopen vrijdag 2 februari 2018 vond de Gouden Giraffe Award uitreiking plaats. Na een spannend voortraject en een pitch ter plekke aan een strenge vakjury en genodigden was het duimen. "... En de winnaar in de categorie Interne Events is geworden... The C&A Future Challenge!!!"

 

Namens Ondernemerscollectief Welgelegen: Gefeliciteerd!Meer nieuws