HET BESTE IDEE VAN WELGELEGEN 2018!

Afbeelding

HET BESTE IDEE VAN WELGELEGEN 2018!

Event
9 april 2018
Welgelegen is een mooi stadsdeel van Utrecht dat niet zo bekend is maar waar het mooi wonen en werken is. Ondernemerscollectief Welgelegen wil de woon- en werkbaarheid van Welgelegen verder verbeteren en doet dit door middels van het initiƫren en uitvoeren van initiatieven in de wijk welke gefinancierd worden vanuit het Ondernemersfonds Utrecht.
Download PDF

Eén van de nieuwste initiatieven is HET BESTE IDEE VAN WELGELEGEN 2018. Iedereen (ook buiten de wijk) die een goed idee heeft om Welgelegen mooier, beter, aantrekkelijker, bereikbaarder, etc. te maken is uitgenodigd om mee te doen. Heb je een goed idee mail dan vóór 12 mei aanstaande je idee met een uitgebreide toelichting aan info@welgelegen-utrecht.nl

 

Het budget voor ontwikkeling en uitvoering van het idee is € 5.000,-. De ideeën kunnen zeer uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld, de bereikbaarheid, de verbinding tussen mensen, groenvoorzieningen, veiligheid, diversiteit, gezondheid, (sport-)activiteiten, kunst, cultuur, et cetera. Onder alle inzenders zal het bestuur samen met de leden van het ondernemerscollectief bepalen welk idee dit jaar wint. De beloning is eeuwige roem, maar uiteraard vooral natuurlijk de uitvoering van het idee. Uitreiking en bekendmaking is op 23 mei om 17.00hr bij TC Domstad.

 

Dus, denk jij een goed idee te hebben voor Welgelegen, kom maar op en dien het in. Wij kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

 

Namens het bestuur van OCW,

 

Remko Sietsma

(voorzitter)Meer nieuws